O nama

O nama

Počeli smo kao mali, ali sa velikom idejom, koja živi od 2014.godine.

Active Traveling je prva turistička agencija iz Srbije i sa ex-YU prostora koja organizuje odlaske na polumaratone i maratone u Evropi i svetu.

Naš fokus predstavljaju putovanja na najinteresantnije i najpopularnije polumaratone i maratone sveta, kao što su Pariz, Atina, Prag, Valensija, Moskva, Košice, a pre svega na najveće svetske maratone iz serije Abbott World Marathon Majors. 

Od samog nastanka agencije, u našoj ponudi za trkače imamo programe putovanja na najveći maraton sveta NEW YORK CITY MARATON, zatim BERLIN MARATON, od 2019. godine LONDON MARATON, i od 2024.godine CHICAGO MARATON. Naša nastojanja su da u narednim godinama postanemo zvanični partner i za ostale maratone iz WMM serije. 

 

Članovi našeg tima su sportisti. Ovo je važno pošto je to najbolji način za kreiranje turističkih paketa koji zadovoljavaju sve želje maratonaca. Verujemo da jedino ako ste aktivni maratonac, možete razumeti sve potrebe maratonaca.Pratioci i navijači su dobrodošli na svim našim putovanjima. Takođe, ukoliko Vi i Vaša ekipa imate ideju gde biste trčali, rado bismo Vam napravili ponudu i organizovali putovanje.

BUDITE I VI DEO NAsIH PUTOVANJA!

Tim